Kelan kuntoutus ja tuetut lomat

Sauvakavelija

KELA kuntouttaa myös omaishoitajia heidän iästään huolimatta. Omaishoitajien tuetut lomat ja kuntoutuskurssit on tarkoitettu Sinulle, joka autat läheistäsi selviytymään arjessa.

Omaishoitajalomalla saa pienen tauon arkeen, vertaistukea sekä asiantuntijoiden ajatuksia arjen tueksi. Lomalla on aikaa paneutua omaishoitajan elämässä tärkeisiin asioihin. Osa lomista on tarkoitettu omaishoitajalle ja apua tarvitsevalle läheiselle yhdessä.

Kuntoutuskurssien tavoitteena on tukea omaishoitajan toimintakykyä ja kohentaa elämänlaatua. Kuntoutuskursseilla omaishoitajaa ohjataan löytämään keinoja oman kunnon ylläpitämiseen sekä välineitä oman jaksamisen tueksi.

Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan tarkemmin omaishoitajalomien sisältöihin ja hakuohjeisiin (Omaishoitajien tuetut lomat), haettavana oleviin lomiin (Lomakalenteri) sekä Kelan järjestämiin kuntoutuskursseihin.

KELA:n kuntoutus 
Omaishoitajien tuetut lomat 

Lomakkeet
KELA:n sivut

 Verve Lahti toteuttaa Kelan rahoittamaa kuntoutusta Omaishoitajille ja Ikääntyneille monisairaille Verve Lahdessa.

  Heidän kokemuksensa ja osaamisensa on syntynyt vuodesta 1989 lähtien kun kuntoutuskeskus aloitti Invalidiliiton Sopeutumisvalmennuskeskuksena. Nyt vuodesta 2018 he ovat Verve Lahti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viimeksi muokattu: 24.11.18, 17:48

Etsi sivustolta