Ryhdy lahjoittajaksi

OP-palkinto

 

Kiitollisuus on kuin rannaton meri, lämpimät kiitokset OP Etelä-Häme 2017!

Hämeenlinnan Seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry:lle on vuonna 2017 myönnetty Etelä-Hämeen Osuuspankin 10 000 euron Toimeliaisuuspalkinto.
Hyvä lähti kiertämään, kun OP Etelä-Häme luovutti 10 000 euron Toimeiliasuuspalkinnon Omaishoitajien virkistystoimintaan!

Toimeliaisuuspalkinnon luovuttivat Etelä-Hämeen Osuuspankin hallituksen puheenjohtaja Ilkka Jahkonen ja varapuheenjohtaja Sari Nieminen ja vastaanottivat yhdistyksemme puolesta Marja-Leena Lehtinen sekä Lea Kumpulainen.

 

Omaishoitajien hyvinvointi on lähellä sydäntämme

Lahjoitusten avulla olemme voineet ja voimme myös tulevaisuudessa tarjota omaishoitajille edullisesti erilaista toimintaa, retkiä ja virkistystä.

Sääntöjen mukaan yhdistys voi ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja. Mikäli haluatte, voitte lahjoittaa esimerkiksi merkkipäivänä kertyneet varat suoraan yhdistykselle Lammin Osuuspankkiin tilille FI73 4712 0010 0246 86. Voitte myös ottaa yhteyttä omaishoitajat(at)hmlomaishoitajat.fi  tai yhdistyksen puheenjohtajaan Leenamaria Keipilään p. 040 526 6632.

Yhdistyksemme kautta sekä yksityishenkilöt että yritykset voivat lahjoittaa erilaisia palveluita vastikkeettomasti Omaishoitajat ja läheiset -liiton paikallisyhdistysten jäsenille. Lahjoittaa voi esimerkiksi määräaikaisia lehtitilauksia, apua pihatöissä tai vaikkapa risteily-, liikunta- tai muita lahjakortteja.

 

Lämmin kiitos tähänastisille lahjoittajillemme!

 

Viimeksi muokattu: 14.03.22, 10:04

Etsi sivustolta