Vaikuta vapaaehtoisena

Meille vapaaehtoiset ovat helmiä. Tarjoamme merkityksellisyyttä tuovia kokemuksia ja elämyksiä, joko kertaluontoisia, muutaman kerran tai pitkäkestoisia tehtäviä omien mieltymystesi mukaan. 

Etsimme juuri nyt:

OmaisOiva-kioskien päivystäjiä
- esim. 1-6x vuodessa 2-4 tunnin jaksoissa, oman toivomuksesi mukaan
Kioskipäivystäjä toimii työntekijän parina. Tavallisen ihmisen taidot riittävät, tärkeintä on kuunnella.   

Yhdistyksen tiedotteiden jakajia (2-4 x vuodessa)
Materiaalit  voi hakea yhdistystilasta (Kirkkorinne 4) tai ne voidaan lähettää postitse. Materiaali voi olla esim. yhdistyksen esitteitä tai tapahtumien ilmoituksia. Ilmoitukset viedään mm. kauppojen, kirjastojen ja terveyspalvelujen pisteisiin ilmoitustauluille, yleensä paikkoihin, joissa omaishoitajia kohdataan. Ilmoitukset tapahtumista haetaan pois, kun tilaisuuden ajankohta on mennyt. Yhdistyksen yleisesitteitä asetetaan niille varattuihin paikkoihin, joihin viedään lisää tarvittaessa tai vaihdetaan ajantasaisiin. 

Messuesittelijöitä mm. Elo-ja Seniorimessuille

Meiltä löytyy myös monenlaisia muita tehtäviä. Perehdytämme sinut valitsemaasi tehtävään. Vapaaehtoistyö on antoisaa, sillä siinä kohtaa erilaisia ihmisiä. Se voimaannuttaa ja tuo merkitystä omaan elämään.Tule yksin tai kaverin kanssa kysymään toiminnasta tai ota yhteyttä omaistoiminnan ohjaajaajiin Susanna puh. 040 727 7276 tai Margit 040 727 7237. Sähköpostilla: omaisoiva.hml(at)pp.inet.fi tai omaishoitajat@hmlomaishoitajat.fi

Tervetuloa mukaan!

 

Viimeksi muokattu: 24.08.21, 13:43

Etsi sivustolta